Osteoporose Winkel

image_pdfimage_print

Direct voordeel voor onze leden.

42450618693500Osteoporose Winkel

Regelmatig hebben we contacten met andere patiëntenorganisaties. Altijd belangrijk om van elkaar te kunnen leren. Ook al zijn de onderliggende aandoeningen geheel verschillend zijn er ook veelovereenkomsten, vooral in de structuur en organisatie van een vereniging. Een aantal organisaties zoals b.v. de Diabetes vereniging , Epilepsie vereniging en Nierpatiënten vereniging hebben erg positieve ervaringen met een webwinkel. De leden waren erg enthousiast over de aangeboden producten en het ledenvoordeel.Een goede ledenkorting is mooi meegenomen. Onder de streep, levert de webwinkel ook nog eens een positieve bijdrage aan de financiën van de betreffende organisatie.
Met die ervaringen en aanbevelingen hebben we ons als Osteoporose Vereniging aangesloten bij het reeds bestaande initiatief van een groeiende groep onder de vlag van ‘mijn zorgwinkel’

Hoe werkt dat?ost_webshop

Binnen dat concept heeft iedere organisatie een kernassortiment met producten die passen bij de aandoening. En daarnaast volledige toegang tot het gehele assortiment van alle winkels samen.
Daarmee is er ineens een forse schaalgrootte (belangrijk voor goede inkoop en logistiek), maar ook een grote mate van specialisatie voor producten rond een bepaalde aandoening. Onze leden hebben dus vanaf nu direct toegang en recht op ledenkorting via www.osteoporosewinkel.nl of via de directe link op onze vertrouwde ?home? pagina .

Wat voor producten?

Het assortiment producten kunnen we zelf bepalen. Dat wil zeggen dat we graag van u willen horen wat er nog ontbreekt. Wij starten meteen compact assortiment en zullen dit stap voor stap uitbreiden op basis van uw aanbevelingen.
Dus als u graag iets zou willen terugzien in de webwinkel, stuurt u dan een berichtje naar het volgende adres: winkel@osteoporosevereniging.nl

Start assortiment

We hebben als start al een aantal producten gekozen:Vitamines, voedingssupplementen zoals calcium, maar ook handige hulpjes voor inde keuken of sportattributen om actief te bewegen.
Door de webwinkel te combineren met andere patiëntenorganisaties zult u verrassende andere producten vinden: huidverzorging, kookspullen, wandelstokken, sportattributen……

Aantrekkelijke korting

Als lid heeft u direct recht op de aantrekkelijke kortingen.Door de combinatie met andere organisaties gaat het al snel om aantrekkelijke aantallen en die kortingen zijn voor u als lid direct beschikbaar.

Opbrengsten

Voor de Osteoporose Vereniging levert dit initiatief extra opbrengsten op. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan onze vereniging.Daarmee compenseren we voor een deel de sterk teruggelopen overheidssubsidies en kunnen we nog meer activiteiten ontplooien.

Wie gaat dat allemaal doen

Wij sluiten ons aan bij een bestaand initiatief wat al een aantal jaren bestaat. Oorspronkelijk gestart als een eigen activiteit van de Diabetes Vereniging Nederland zijn steeds meer organisaties aangesloten. Dat zal ook in de toekomst nog verder uitbreiden. De organisatie van de webwinkel staat inmiddels stevig op eigen benen, met eigen inkoop, magazijn en aanvullende faciliteiten.
Wij verlenen u als lid toegang tot deze webwinkel en zorgen samen met u voor een passend assortiment.

Hoe werkt het

In de osteoporosewinkel.nl maakt u een eigen account aan, kiest uw eigen wachtwoord en geeft u aan dat u lid bent van onze vereniging. Dan ziet u direct de ledenprijs voor de verschillende producten en kunt u bestellingen plaatsen.

Betalen en verzending

Binnen de winkel kunt u eenvoudig afrekenen met iDeal van uw eigen bank. Veilig en vertrouwd.
Uw bestelling zal direct worden verwerkt in het magazijn en verzonden.

Mooie aanbiedingen

Iedere 2 weken zullen er nieuwe aanbiedingen komen in de winkel. Die aanbiedingen komen ook op onze website te staan, maar als u zich heeft ingeschreven op www.osteoporosewinkel.nl ontvangt u die aanbiedingen ook direct in uw email. Zo hoeft u niets te missen.

Ook in ons tijdschrift Osteoporose Nieuws kunt u op de een overzicht vinden van de acties en speciale aanbiedingen

Links
https://www.osteopor …