Home

[vcex_heading text=”Bot in Balans” tag=”h2″ font_weight=”600″ text_align=”left” font_size=”48px” color=”#015fa1″][vcex_spacing size=”50px”][vcex_heading text=”Het platform Bot in Balans van de Osteoporose Vereniging in onder constructie. Het is helaas niet meer mogelijk om een account aan te maken. Voor informatie over Osteoporose verwijzen wij je naar www.osteoporosevereniging.nl” tag=”h2″ font_weight=”600″ text_align=”left” font_size=”24px” color=”#015fa1″]

Register Lost Password?

Nog geen account? Klik hier
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Voor meer informatie over ons privacybeleid Klik hier

[vcex_icon_box style=”three” heading=”Zoek informatie” heading_type=”h2″ heading_transform=”uppercase” icon_type=”openiconic” icon_color=”#000000″ icon_background=”#fdc300″ icon_size=”36px” heading_letter_spacing=”1px” icon_border_radius=”50%” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-search” css=”.vc_custom_1464346384263{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]Ons platform staat vol wetenschappelijke artikelen, off-topic berichten en alles dat er tussen zit. Jij bepaalt welke informatie relevant is.[/vcex_icon_box][vcex_icon_box style=”three” heading=”Sla artikelen op” heading_type=”h2″ heading_transform=”uppercase” icon_type=”entypo” icon_color=”#000000″ icon_background=”#fdc300″ icon_size=”36px” heading_letter_spacing=”1px” icon_border_radius=”50%” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-floppy” css=”.vc_custom_1464346390625{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]Artikelen kan je opslaan in een eigen profiel. Zo heb je meteen een bron van belangrijke informatie en jouw gedachtes daarbij.[/vcex_icon_box][vcex_icon_box style=”three” heading=”Maak actiepunten” heading_type=”h2″ heading_transform=”uppercase” icon_type=”entypo” icon_color=”#000000″ icon_background=”#fdc300″ icon_size=”36px” heading_letter_spacing=”1px” icon_border_radius=”50%” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-publish” css=”.vc_custom_1464346407669{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”]Zet de informatie op het platform jouw in beweging? Maak actiepunten op jouw persoonlijke profiel en houdt deze bij.[/vcex_icon_box]

Stap 1.
als je nog geen profiel hebt klik je bij ‘Nog geen account’ – klik hier

Stap 2.  Invullen gegevens. 
Er worden gegevens gevraagd als naam, email, gebruikersnaam.
Vul zoveel mogelijk velden in en druk op verzenden.
Je ontvangt dan per omgaande een email in je postvak.

Stap 3. Gebruikersnaam en wachtwoord
Je gebruikersnaam en wachtwoord kun je nu gebruiken om in te loggen en je kan aan de slag.
Je komt automatisch uit op je profielpagina.
Je profielpagina is je persoonlijke pagina waar jij alleen toegang hebt.
In de balk boven je profielpagina vind je 9 icoontjes.
Klik op het icoontje naar keuze en je vindt artikelen over het onderwerp van je keuze.

Stap 4. Ondersteuning nodig!
Heb je vragen of ondersteuning nodig bij het aanmaken van een profiel of om in te loggen.
Bel dan met 088-5054300 (ma t/m vr van 9.00 uur tot 17.00 uur) of mail ons op secretariaat@osteoporosevereniging.nl.
We kunnen je dan ondersteunen bij de door jouw gestelde vraag.

Veel succes!

Met hartelijke groet

Angelique van Dam en Touria Idrissi
(Osteoporose Vereniging)

[vcex_spacing size=”15px”]

Osteoporose, osteopenie of de gevolgen van een fractuur; het zijn chronische aandoeningen en dat betekent helaas dat je er je leven lang rekening mee zult moeten houden. Slecht nieuws!
Maar gelukkig zit er ook een positieve kant aan. Want er zijn veel aspecten van je leven waar je zelf mee aan de slag kunt om het verder verzwakken van je botten tegen te gaan.
De Osteoporose Vereniging brengt al vele jaren bezig alle thema’s rond botgezondheid en botsterkte over het voetlicht. We overleggen regelmatig met onze leden, (zorg)professionals, verzekeraars en de overheid. We zijn er vooral om mensen met osteoporose, osteopenie of de gevolgen van fracturen te ondersteunen. Zodat zij hun eigen weg kunnen vinden en hun eigen manier van omgaan met hun aandoening.
Daarom hebben de website botinbalans.nl ontworpen. Maak er een profiel aan en kijk er eens rond. Je zult verbaasd zijn van wat er allemaal kan!

[vcex_spacing size=”15px”]Dit platform is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij vragen die je hebt als je leven niet meer vanzelfsprekend is.

Je kunt hier een profiel aan maken en kijk dan eens rond. We willen je prikkelen om op basis van je eigen afwegingen te bepalen wat jouw volgende stap is in het leven met…

Het concept is ontwikkeld door Angelique van Dam en gebaseerd op de ervaringen die mensen hebben in het leren leven met osteoporose. Het leven is meer dan de aandoening en de diagnose. Daarnaast ben jij degene die er mee leeft en het beste kan bepalen welke keuze, veranderingen, aanpassingen er mogelijk zijn om je jouw leven zo comfortabel mogelijk te houden. Praten over veranderen is eenvoudig, veranderingen realiseren vaak een proces waarbij je steuntje in de rug kunt gebruiken. Met www.botinbalans.nl willen we daaraan bijdragen.